Archive for http://islandtrolltribes.myfastforum.org Wc3 clan about the custom game Island Troll Tribes
 


       http://islandtrolltribes.myfastforum.org Forum Index -> Questions about ITT mechanics
xiaoxiangyu

zal een platform niet

Hoge hakken zijn een eeuwige bron van liefde-haat angst, van de constante innerlijke onrust tussen het kiezen van schoonheid versus comfort. Stappen naar sky-high stilettos is een blijvende strijd (met de zeldzame uitzonderingen www.accoladefitness.co.uk van een paar) die nog nooit een alternatief einde hebben, anders dan een hobbling huis met pijnlijke bogen, gevoelloze tenen, Adidas Neo Dames misschien een blister of twee en pijnlijke enkels. Maar het is goed, want mode is pijn, toch?

Niet met die defeatistische houding. In onze zoektocht naar het antwoord op hoe u comfort kunt bereiken zonder de lift op te geven, hebben we de hersenen van Dr. Emily Splichal, podiatrist en mensenbewegingsspecialist aangepakt en de vraag gesteld: WHAT?! is de hielhoogte waar we voor zouden moeten winkelen?

'Je mag niet meer dan drie centimeter in hakken lopen', zegt ze. "Alles over het 3-inch mark verandert de biomechanica van hoe je loopt, je stappen zijn verkort, je kan niet zo snel lopen, je lichaamsgewicht verschuift naar de bal van de voet, die je zwaartepunt gooit en stresst de Knie?n en onderrug. "

En nee, in tegenstelling tot het algemeen geloof, zal een platform niet helpen. Het effect is net zo schadelijk, zegt Splichal. Ook Nike Air Pegasus 83 Mujer schadelijk is een te platte schoen, ze waarschuwt, vooral als iemand's voet vanzelfsprekend is (weinig of geen boog tegen een hoge boog): "Een kleine hiel, zoals een duim van een inch, zet de voet stabieler ."

De afhaalmaaltijd is hier om te winkelen voor schoenen met hakken die tussen 1 inch en 3 in hoogte liggen. "Vermijd hakken die te plat of te hoog zijn," adviseert ze. "Vermijd de uitersten." En na het lezen over deze studie die de effecten hakken heeft uitgezocht op evenwicht en spierkracht, zouden we het verwezenlijken als we er niet op wijzen dat het in de hakken draait, ook ten koste moet gaan.
       http://islandtrolltribes.myfastforum.org Forum Index -> Questions about ITT mechanics
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum