Archive for http://islandtrolltribes.myfastforum.org Wc3 clan about the custom game Island Troll Tribes
 


       http://islandtrolltribes.myfastforum.org Forum Index -> Questions about ITT mechanics
xiaoxiangyu

Ondanks de minder gunstige

Rijden vanaf Denver, die zaterdagmiddag, was ik erg bezorgd omdat er geen sneeuw was, zelfs toen we naar hogere hoogten kwamen. Was deze reis een grote buste? Ik heb geen zorgen nodig, want zodra we over de pas naar Leadville reed, maakte de sneeuw zijn uiterlijk en alles was bedekt met mooi wit! Een paar voeten op zijn minst!

De volgende ochtend werden we uitgepakt en gevestigd in ons tijdelijke huis en Nike Free Run 3.0 Womens klaar om op onze sneeuwschoenen te gaan verkennen. We hadden drie Nike Air Max 95 Mujer verschillende wandelroutes uitgezocht - allemaal op loopafstand van ons Nike Air Max 2017 Dames huisje, hoewel we uiteindelijk twee van hen deden om tijd Asics Gel Lyte 3 Femme Noir te besparen -www.vamosrentacar.de  sneeuwschoenen op verharde wegen is niet zo leuk als ploegen door de pluizige spullen! De eerste route die we hadden gepland om te verkennen was een segment van de Colorado Trail, die ongeveer 500 kilometer lang van Denver naar Durango ligt. Natuurlijk hebben we slechts een paar mijl gepland en de trailhead was bijna aan de voorkant.

Het parcours stond direct steil op en ging door de hele weg. De sneeuw was diep en we breken door de apen en dennenbomen. Het was erg koud - negatieve temperaturen de gehele weeklange reis - en de dag was grijs. Gelukkig was er geen wind. Ondanks de minder gunstige weersomstandigheden, hadden we een explosie! Nike Air Huarache Womens Ik was zo blij om achter drie anderen te zijn. Tegen de tijd dat Nike Air Huarache Damenik door de sneeuw drijft, was de sneeuw veel beheersbaar. We hebben zo Nike Air Max 90 Donne vaak afgeschakeld en ik kan u vertellen dat zelfs met mijn fantastische Nike Air Max 90 Femme Tubbs RDG sneeuwschoenen het moe was om eerst in de sneeuw te voeten! Na een paar uur noemde we het een dag / middag en viel terug naar beneden. Veel makkelijker gaan!
       http://islandtrolltribes.myfastforum.org Forum Index -> Questions about ITT mechanics
Page 1 of 1
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum