Forum Index :: FAQ :: Search :: Memberlist :: Usergroups :: Join! (free) :: Log in
Board Index >> Bugs and Idea suggestion for ITT

  Asics Gel Quantum 360 Womens

 
Post new topic   Reply to topic
Previous topic | Next topic  
Author Message
sooo Post subject: Asics Gel Quantum 360 Womens    PostPosted: Jul 17, 2017  
Alligator
Alligator

View user's profile

Joined: 14 Sep 2015
Posts: 552


Birthday:
Nike Sportswear bouwt op hun Air Max lijn met de gloednieuwe Nike Air Max More. Het model grijpt nogmaals functies van lanceringen die tijdens de jaren '90 plaatsvonden terwijl ze op de Nike Air Max 2017-gereedschap werden gebouwd.

De nieuwe Nike Air Max More beschikt over een interne bootie voor een Adidas Superstar Womens naadloze Adidas NMD Womens pasvorm, terwijl u zich ontdooit van het ingenieurstechniek. Voor de eerste kleurweg heeft het een schone combinatie van overheersend Wit, terwijl Metallic Silver accenten worden gebruikt.

Het Adidas ZX Flux Mujer was 1987 toen de wereld in de eerste plaats fout was in de Nike Air Max. Het origineel was door Tinker Hatfield, eigenlijk een architect die begon bij Nike's ontwerpen van winkels, maar kwam uiteindelijk in sneakers (hij is nu vice-president van het bedrijf van speciale projecten en ontwerpen).

Voor de 30ste Adidas ZX 750 Womens verjaardag van de Nike Air Max en de lancering van de VaporMax sneakers, heeft NikeLab samen met mode-schoolstudenten op experimentele kledingstukken zoals deze polyester een door Paula Cánovas van Central Saint Martins, Londen. Fotografie met dank aan Nike.

Maar om de 30-jarige jubileum van de schoen te vieren, heeft Nike Roshe Run Femme Noir NikeLab, de afdeling die samenwerkt met externe vernieuwers, de namen groot en klein geworden. Arthur Huang, Marc Newson, en Riccardo Tisci hebben elk hun ontwerpen bijgedragen.

Een ander initiatief, Vision-Airs: Experiments in Style, tapt studenten van top mode scholen-Central Saint Martins, Domus Academy en Parsons Asics Gel Quantum 360 Womens School of Design-om kleding te ontwikkelen die de nieuwste Air Max interpreteert: de VaporMax, de lichtste, meest gevoerde en Flexibel model tot op heden. De creatie van Paula Cánovas, die een meester in Nike Air Max Classic BW Damen de mode behaalde, was nogal hoogmoedig: "Alhoewel ik een textielontwerper ben, hou ik van 3-D-stoffen die vorm creoren," zegt ze, "met name met beeldhouwer Lars Englund. "

Als er één ding was dat we herinnerden aan het jaar 1987, zou het de geboorte zijn van een van de meest iconische sneakers van alle tijden - de Nike Air Max 90 Womens Black Nike Air Max One.

Back to top  Reply with quote

Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic
Page 1 of 1

Board Index >> Bugs and Idea suggestion for ITT


 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

  ^ Card File  Gallery  Forum Archive ^  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Template back ported to phpbb2 by Nick(NR) © 2007 Nick(NR)
Design By Poker Bandits
Create your own free forum | Buy a domain to use with your forum